Vlad Grigorescu a fost aseară la Bistrița și probabil majoritatea dintre participanți încă își pun întrebări despre spectacolul de aseară.

Nu l-am văzut la emisiunile TV și nu am mai fost până acum la niciun show de iluzionism, dar știam la ce să mă aștept. Spectacolul a fost însă peste așteptări.

Vlad Grigorescu nu e doar „unul care face niște trucuri cu cărți”, deși face trucuri cu cărți. Iluzionistul are un spectacol foarte bine gândit, este atent la fiecare detaliu și te surprinde de la început și până la sfârșit. Chiar și după ce te-ai ridicat să pleci din sală te mai surprinde cu ceva. Nu pot dezvălui ce tricks a făcut, pentru s-ar putea să mă bombardeze energetic de la distanță sau să facă vreo „magie” neplăcută în viața mea.

Pot să spun că am văzut de toate, de la cărți, la ghicitul numerele și până la alba-neagra. Magicianul a făcut și numărul cu care a câștigat concursul TV: și-a băgat un cui în cap la Bistrița, în Sala de la Dacia! Oricum, unele numere de magie prezentate au părut atât de complicate, încât e greu să le explici, d`apoi să le mai și înțelegi. Ce pot să spun despre Vlad Grigorescu e că are un simț al umorului foarte dezvoltat, face mișto de el, dar și de spectatorii din sală. Ar putea face foarte bine și stand-up comedy.

Sala de la Dacia a fost plină, (foarte mulți copii) prețurile biletele fiind cuprinse între 25 și 45 de lei, în funcție de locurile de pe scaune. Evenimentul a fost organizat de Just for Fun Events și nu trebuia ratat, mai ales pentru că în Bistrița nu se întâmplă foarte des altceva decât tropăieli și muzică populară. Dacă l-ați ratat, îl puteți vedea în alte orașe. De exemplu, în Caransebeș, vineri. Eu vă mai zic doar că am ieșit de acolo ceva de genul: „dă-o dracului! cum p…da mă-sii?!”

SPUNE-TI PAREREA