O nouă premieră medicală la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! Este vorba de o operație de Prostatectomie totală cu limfadenectomie realizată în echipă mixtă, cu specialiști de la Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Județean de Urgență Bistrița pe un pacient de 60 de ani diagnosticat cu Adenocarcinom de prostată.

Echipa operatorie a fost formată din: Dr. Surcel Cristian – medic primar IC Fundeni; Dr. Petcu Vlad – medic primar SJU Bistrita, Dr. Milvald Cristian – medic rezident IC Fundeni, As. Cârcu Ramona. Echipa anestezie: Dr. Bindean Paula – medic specialist SJU Bistrița, As. Bindea Simona.

“Este vorba despre o intervenție care poate fi realizată grație echipamentelor și tehnicii medicale de ultimă generație cu care a fost dotat Spitalul Judetean de Urgentă Bistrița în ultima perioadă! Felicit managementul administrativ și medical al SJU Bistrița pentru că aduc plus valoare actului medical și fac utile aceste investiții de milioane de euro!”, a scris președintele CJ, Emil Radu Moldovan, pe Facebook.

med2 med

SPUNE-TI PAREREA