Diana Larisa Hognogi, un medic din Bistrița care profesează la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, și-a arătat nemulțumirea pentru mesajele antivaccinare pe care le propagă Olivia Steer.

Larisa Hognogi spune că Olivia Steer ar trebui să răspundă moral pentru copiii care au murit în ultima perioadă de rujeolă, pentru că nu s-au vaccinat.

„Vreau ca toată lumea din lista mea de prieteni, pro sau contra părerilor Oliviei Steer, să știe că azi am dat comment la ultima ei postare, în care am spus că se folosește de cazuri excepție pentru a promova antivaccinarea și că ar trebui să răspundă legal și moral în fața părinților ai căror copii au decedat în ultimele luni, în urma infectiei cu rujeolă, fie pentru ca nu au vaccinat, fie pentru că nu au apucat să vaccineze și au intrat în contact cu virusul”, a scris Larisa Hognogi pe Facebook.

diana37

„Această „formatoare de opinii pertinente” mi-a șters commentul, mi-a dat block astfel încât nu mai pot comenta la nici o postare. Asta ca să vedeți cât obiectivism este în informațiile pe care le propagă!”, a mai scris medicul bistrițean.

Olivia Steer se numără printre persoanele declarate împotriva vaccinării. De la începutul anului și până în prezent, aproximativ 20 de morți s-au înregistrat în România, din cauza rujeolei și aproape 3000 de cazuri de îmbolnăvire în toată țara. 129 de copii s-au îmbolnăvit de rujeolă în acest an, în Bistrița-Năsăud.

 

SPUNE-TI PAREREA