Aproximativ 9 kilometri de drum județean au fost finalizați și recepționați astăzi. Investiția se ridică la 13,2 milioane de lei și a fost realizată cu bani de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

La recepția Drumului Județean 173B, de la intersecția Tărpiu-Cepari și până la Nimigea, au participat președintele CJ, Emil Radu Moldovan și primarul comunei Nimigea, Mircea Runcan.

Am reușit să scoatem un sat important al județului nostru, cu multă istorie, din noroi și să-l aducem la nivel de civilizație europeană. Cu Primăria Nimigea am reușit, prin proiectele de master-plan, anul trecut să rezolvăm problemele de aducțiune de apă, pe urmă, din bugetul propriu al Consiliului Județean, am reușit să modernizăm acest drum. Aproximativ 13 milioane de lei a costat această investiție, aproximativ 9 kilometri, care are și foarte multe lucrări de artă pe lângă, șanțuri 8 kilometri, plus podețe, plus 20 și ceva de drumuri laterale. Îi felicit pe cei de la Dimex pentru calitatea lucrărilor”, a declarat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA