Ca urmare a celor 36 de percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, 19 persoane bănuite de trafic de droguride risc au fost reținute pentru 24 de ore.

Față de 8 dintre acestea, s-a dispus măsura arestătii preventive pentru 30 de zile, față de 3 dintre acestea, măsura arestului la domiciliu și față de 8, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La data de 7 martie, polițiștii de investigații criminale au pus în executare opt mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emise de către Tribunalul Bistrița-Năsăud, împotriva unor persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire la grup infracţional şi efectuarea de operaţiuni ilegale cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

La data de 2 martie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au efectuat 36 de percheziții domiciliare, în județul Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, 19 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentate Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

SPUNE-TI PAREREA