O delegație a județului Bistrița-Năsăud este prezentă la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume, ITB, Berlin 2017.

Din delegație fac parte președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, primarul orașului Beclean – Nicolae Moldovan, primarul din Prundu Bârgăului – Doru Crișan.

„Am avut onoarea să particip alături de Excelența Sa, Ambasadorul României în Republica Federală Germania, Emil Hurezeanu și Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, la deschiderea oficială a ”Serii Românești” de la Berlin unde județul Bistrița-Năsăud este partener oficial al Ministerului Turismului! Pentru mine este o onoare să reprezint oamenii și locurile unice din Bistrița-Năsăud la un asemenea nivel și cred că întreaga lume ar fi mai frumoasă dacă ar afla ce înseamnă Bistrița-Năsăud cu adevărat”, spune președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

Internationale Tourismus Borse Berlin (Bursa Internațională de Turism din Berlin) este considerată cea mai mare manifestare de acest gen din lume. În acest an reunește peste 110.000 de expozanți din peste 180 de țări.

SPUNE-TI PAREREA