Doamnele și domnișoarele de la poalele munților au avut parte de un gest special astăzi, cu câteva zile în avans față de Ziua Femeii, 8 Martie.

Ziua însorită de duminică le-a fost completată de flori și ciocolată, primite în semn de prețuire și respect față de ceea ce înseamnă o soție, o mamă, o bunică, o soră, o prietenă sau o fiică.

Ca în fiecare an, femeile din comuna Șanț au primit flori și ciocolată din partea primarului Ioan Szabo, însoțit de consilierii locali. Acesta a întâmpinat cu acest gest de prețuire pe fiecare doamnă sau domnișoară din comună: pe cele care au ieșit de la biserică, pe cele aflate în trecere prin centrul comunei, dar și pe cele aflate acasă. Micile daruri de primăvară le-au adus zâmbete celor care poartă zilnic, în tăcere și discreție, povara creșterii și educării copiilor, a treburilor casnice și a multor altor sarcini care de cele mai multe ori trec neobservate.

La Rodna femeile au primit garoafe roșii din parte organizației locale PSD, în frunte cu primarul Valentin Grapini, care a fost însoțit și de un oaspete special, elvețianul Herbert Kundig, din localitatea Illgau, înfrățită cu Rodna. Cei doi au luat parte la slujba de duminică, după care au întâmpinat cu flori femeile don comună care au ieșit de la biserică.

SPUNE-TI PAREREA