Amenajarea unor noi locuri de sport și agrement este una dintre prioritățile primaurlui Ovidiu Crețu.
Chiar dacă la capitolul pârtie de schi a ratat iarna friguroasă și bogată în zăpadă din acest an, primăria vrea ca bistrițenii să se dea pe sanie vara.

Astfel, la capitolul investiții, Primăria Bistrișa alocă 1 100 000 de lei pentru amenajarea unei instalații Alpine Coaster în zona Wonderland din cartierul Unirea, adică o un carusel ca sanie pe șine, unde bistrițenii să se poată distra toată vara.

Primăria mai are în plan și alte investiții în domeniul petrecerii timpului liber: amenajarea pădurii-parc Codrișor, ca zonă de agrement, investiție pentru care s-au alocat 80 000 de lei din bugetul local. Ca pesiajul să fie complet, este prevăzută și construirea unei pasarele peste râul Bistrița, în zona Codrișor, cu 60 000 de lei.

În programul de investiții sunt incluse amenajarea unui bazin de înot didactic pe str. Cireșului (45 000 lei) și amenajarea unui teren skatepark (130 000 lei).
De asemenea, primăria vrea să înfrumusețeze și zonele de agrement din oraș, prin amplasarea unor elemente de mobilier urban stilizat în mai multe zone (Parcul Municipal, Piața Morii, Schullervald etc. – 50 000 lei)

SPUNE-TI PAREREA