“Pritocul de februarie. Vizita de acum trei ani din Italia nu a avut drept rezultat doar înfrățirea Cetate – Montale, ci a însemnat și începutul unui proiect extrem de ambițios al fraților Ovidiu și Daniel Moldovan, acela de a deveni producători de vin la fel de buni ca și cei italieni”, a scris prefectul Ovidiu Frenț,

“Recunosc faptul că atunci mi s-a părut un proiect foarte greu de realizat. Acum însă, după “verificarea” în teren, împreună cu celălalt co-artizan al înfrățirii, Fiorenzo Tempestini, sunt convins că vinurile care se pregătesc să iasă în curând la lumină din tancurile de inox vor fi de cea mai bună calitate. Felicitări fraților Moldovan pentru ambiție și pentru că au demonstrat că, în spațiul rural românesc, dacă investești inteligent, te implici personal și ai răbdare, poți dezvolta afaceri de succes!”, a scris Ovidiu Frenț.

Daniel Moldovan a fost primar în comuna Cetate, dar nu a mai putut candida anul trecut pentru un nou mandat, după ce ANI a constatat că era incompatibil. Acesta deținea funcția de primar și avea PFA.

“Am pierdut un primar foarte bun dar iată că am câștigat un investitor foarte bun în Bistrița-Năsăud! Da, e adevărat că omul sfințeste locul, fie chiar și cu vin!”, a mai spus prefectul.

frent3 frent2 frent

SPUNE-TI PAREREA