CSM Bistrița a câștigat la o diferență zdrobitoare partida cu Măgura Cisnădie. Bistrițencele au juact impecabil și s-au impus la o diferență de 15 goluri, în fața unei săli arhipline.

Mobilizate excelent de antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan, bistrițencele au început acest meci mai determinate ca niciodată. Agresive și exacte în apărare, atente și inspirate în atac, gazdele au luat repede conducerea pe tabelă și n-au dat nicio șansă adversarelor din minutul 1 și până la final.

Măzăreanu a închis din nou poarta așa cum știe ea cel mai bine, iar experimentatele Oana Chirilă, Laura Pristăvița și Magda Paraschiv au dirijat impecabil jocul din prima repriză. Lângă ele, Ivan, Rațiu și Andrada Maior Pașca s-au simțit ca în curtea școlii și s-au bucurat pentru multe reușite. La jumătatea meciului, scorul era dus deja la zece goluri în favoarea Bistriței și repriza a doua urma să fie doar o formalitate.

Însă, n-a fost așa, fiindcă a intrat în teren o altă garnitură, la fel de determinată ca și prima. Silvia Szabo, Gherman, Cârstea, Vezentan, Dorhoi, Bărbos, Crap, Preda și portărița Sântămărean nu s-au lăsat mai prejos decât colegele lor din prima repriză, ba au ridicat diferența la 15 goluri, scor final 30-15.

Aplaudate frenetic la final, handbalistele bistrițene au făcut turul sălii cu capul sus și pieptul în față, bucuroase că au depășit criza de la începutul anului.

CSM Bistrița: Măzăreanu, Sântămărean, Paraschiv (4), Chirilă (7), Pristăvița (4), Ivan (2), Maior Pașca (4), Rațiu (4), Gherman, Szabo (2), Vezentan, Crap, Dorhoi, Preda (1), Cârstea (1), Bărbos (1)

SPUNE-TI PAREREA