Președintele PNL Bistrița-Năsăud s-a făcut de râs în ultimul hal! Deputatul PNL a prezentat ieri, într-o conferință de presă, la care a luat parte și europarlamentarul Daniel Buda, o hartă în care arăta cum a împărțit guvernul banii pentru județe. Robert Sighiartău se declara nemulțumit de faptul că au fost favorizate zonele sărace.

Doar că harta pe care a prezentat-o Robert Sighiartău este de acum 5 ANI! Harta a fost publicată în 28 martie 2012 în ziarul Gândul, la un articol care arată cât dă la buget și cât primește fiecare județ înapoi. Și pentru ca situația să fie și mai jenantă pentru deputatul PNL, harta împărțirii banilor e fix din perioada în care PDL (partidul lui Robert Sighiartău) se afla la guvernare, datele fiind din 2011.

Mai mult, Robert Sighiartău, probabil cel mai aiurit parlamentar pe care l-a avut județul Bistrița-Năsăud vreodată, care dă dovadă încă o dată că nu are nicio legătură cu realitatea, a mai dat și o pildă din Biblie, la conferința la care a prezentat împărțirea banilor făcută acum 5 ani de guvernul său!

Gafa mare pe care a făcut-o Robert Sighiartău, a fost descoperită de deputatul PSD, Daniel Suciu, care a prezentat situația într-o conferință de presă.

 

HARTA prezentată de Robert Sighiartău

Harta prezentata de Robert Sighiartău

HARTA din februarie 2012, ziarul Gândul

Harta de acum 5 ani

SPUNE-TI PAREREA