Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a primit ieri disctincția „Omul Anului 2016“, din partea Cluburilor Rotary Bistrița și Rotary Bistrița Nosa.
Distincția i-a fost acordată în cadrul unui eveniment care a avut loc la Centrul Cultural Dacia, cu ocazia Zilei Internaționale Rotary, fiindu-i înmânată de către directorul Spitalului Județean Bistrița-Năsăud, dr. Mircea Gelu Buta.

„În această seară am primit una dintre cele mai frumoase și importante distincții, ”Omul Anului 2016”, din partea cluburilor Rotary Bistrița și Rotary Bistrița Nosa.
Mă onorează această distincție pentru că vine din partea unor oameni cu o valoare recunoscută, care zi de zi prin ceea ce fac contribuie la dezvoltarea societății și a comunității noastre.
Am fost premiat pentru niște realizări concrete, dar care prin natura funcției mele eram obligat să le fac. Acest premiu mi se cuvine atât mie cât și colegilor mei și echipei mele, alături de care am demonstrat că prin multă muncă și determinare se pot face lucruri frumoase!
Vreau să le mulțumesc membrilor celor două cluburi pentru acest titlu, președinților în funcție, Dumitru Tănase și Cristian Țuțuruga și să le urez un călduros ”La mulți ani” tuturor celor peste 1.200.000 de rotarieni din întreaga lume!“, a scris Radu Moldovan pe pagina sa de facebook.

Foto: facebook Emil Radu Moldovan

SPUNE-TI PAREREA