Bistrițeanca Aneta Sîngeorzan se va întoarce în televiziune, după o perioadă de pauză. Fosta reporteră și prezentatoare de la Realitatea TV revine tot la un post național de televiziune, după o pauză de aproximativ 6 luni de zile.

“Mă întorc în televiziune. După mai bine de jumătate de an de pauză, revin pe micile ecrane. Sunt onorată să fac parte, de câteva zile, din colectivul B1 TV. Vă aştept în weekend, în special pe cei care, în toată această perioadă, nu m-aţi uitat şi mi-aţi trimis zeci de mesaje de come back”, spune Aneta Sîngeorzan.

Aneta Sîngeorzan este originară din Bistrița, oraș în care și-a început activitatea în presă, la stația locală Realitatea TV, în anul 2008. Ulterior, a plecat la București, unde a activat, timp de 6 ani, la același post de televiziune, pe postul de reporter și de prezentatoare a unor emisiuni. În iunie 2016, a plecat de la Realitatea TV, spunând atunci că se va ocupa de alte proiecte.

1 COMENTARIU

  1. M-am spariet ca mere la RTV a lui Ghitisor fugarul . Oricum INTOXICAREA e mare cam de la tot ce inseamna teveuri nationale. Asa ca ; NU MINTITI POPORUL cu TELEVIZORUL !!!

SPUNE-TI PAREREA