În urma unor acțiuni de control în trafic, polițiștii din Bistrița-Năsăud au întocmit dosare penale pentru conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului.

La data 20 februarie, în urma unei acțiuni la regimul rutier, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au depistat, pe raza localității Prundu Bîrgăului, un bărbat, de 47 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La aceeași dată, polițiștii Postului de Poliție Rebra din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat în trafic, pe DJ 172 B, pe raza localității Rebra, un bărbat, de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA