Filmul „Fifty Shades Darker“, a doua parte a trilogiei erotice care a stârnit controverse acum doi ani, a fost difuzat în această perioadă și la Cinema Dacia din Bistrița.

Filmul a fost urmărit zilnic, cu sala plină și casa închisă. 1023 de bistrițeni și-au luat bilete la acest film și încasările au fost de 12177 lei. Filmul mai poate fi vizionat la Cinema Dacia mâine, de la ora 16.15.

Producția cinematografică a avut premiera în România în data de 10 februarie și a avut un mare succes și la nivel național, unde, potrivit Cinemagia, a atras peste 150 000 de spectatori și a adus încasări de 2.932.281 de lei

Criticii de film ai marilor publicații internaționale au desființat filmul, dar, în România, acesta se află pe primul loc în box office.

Lungmetrajul, regizat de James Foley, este a doua adaptare pentru marele ecran din seria scrisă de E.L. James şi prezintă povestea de dragoste neobişnuită dintre Christian Grey (Jamie Dornan), un miliardar sadomasochist, şi Anastasia Steele (Dakota Johnson), o tânără naivă. După ce în primul film, Anastasia descoperă secretele bărbatului pe care îl iubeşte şi decide să pună punct relaţiei, în noul capitol cei doi îşi reiau povestea de dragoste, însă tânăra va trebui să lupte cu Leila Williams (Bella Heathcote) şi Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere BDSM ale lui Christian, care încearcă să revină în viaţa lui şi să o înlăture pe Anastasia.

1 COMENTARIU

  1. Din pacate prima parte ma dezamagit foarte tare , fiind un fan declarat al cartilor am ramas dezamagit de primul film ,nu am fost inca la al doilea film dar sper ca macar acesta sa se ridice putin la pretentiile cartilor care toate sunt bestseller ( din cate stiu )

SPUNE-TI PAREREA