Curtea de Apel Alba Iulia a anulat pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare a fostului secretar general al Consiliului Judeţean Hunedoara. Acesta fusese condamnat pentru abuz în serviciu şi a contestat pedeapsa în baza hotărârii CCR referitoare la articolul din Codul Penal care reglementează abuzul în serviciu.

Deputatul PSD, Daniel Suciu, a comentat acest lucru, în contextul protestelor de stradă.

“Păi cum vine asta acum? Un ministru de justiție, doamna Prună, care nu respectă o decizie a Curții Constituționale, protestează în stradă când alții pun în practică acest lucru. Rezultatul… abuzul în serviciu, printr-o decize a unei instanțe, astăzi nu mai există! Curtea Constituțională, Comisia de la Veneția și practica din alte țări reclamă un prag pentru abuzul în serviciu. Nimeni nu a vrut să audă. Nu a mai contat niciun argument. Rezultatul, din 15 iunie 2016, abuzul în serviciu este dezincriminat iar astăzi s-a statuat acest lucru. Primul care scapă e un liberal…cum? Și nu noapteacahoții, ci ziua la lumină”, a scris Daniel Suciu pe Facebook.

“Rămâne această perioadă în care s-au spus prea multe, multe neadevăruri, multe energii consumate inutil, multe jigniri. Optimist din fire, rețin imaginile frumoase din piață, chiar dacă au fost și multe momente neplăcute. Dar, adevărul este unul singur. Și doar unul! Sper că acel complet de judecată să nu fie acuzat de lovitură de stat”, a mai scris deputatul.

2 COMENTARII

  1. Domnu suciu, vezi c-o sucesti. Nu te baga unde nu-ți fierbe oala că te frigi. Lasă pe seama specialiștilor povestea cu dezîncriminarea abuzului. Vezi ce au zis d-l Zegrean, Danilet și altii, care au oareșce carte în plus.
    Voi PSD ciocu mic, noaptea ca hoții !

SPUNE-TI PAREREA