Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață în localitatea Galații Bistriței. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR care circula din sens opus și, în urma impactului, un tânăr de doar 22 de ani a rămas încarcerat.

Norocul său a fost că la locul accidentului a ajuns, înaintea echipajelor de descarcerare și primk ajutor, un paramedic care tocmai se întorcea acasă de la muncă.

„Un tânăr de 22 de ani, implicat într-un accident rutier pe raza localităţii Galaţii Bistriţei, a avut norocul ca, la scurt timp după producerea evenimentului, plt. maj. Bumbu Aurelian – paramedic din cadrul ISU Bistrița, se întorcea din tura de serviciu spre localitatea de domiciliu (Dipşa).
La scurt timp, au sosit la locul solicitării echipaje de descarcerare şi #SMURD care l-au găsit pe colegul nostru intrat în maşina avariată, în timp ce stabiliza tânărul ce suferise leziuni şi traumatisme grave, în urma impactului autoturismului în care circula cu un tir ce venea din sens opus.Cu siguranţă, minutele câstigate de colegul nostru, prin aplicarea măsurilor de prim ajutor într-un mod corect, vor ajuta la recuperarea mai rapidă a celui asistat.
Felicitări, Aurelian !“, a transmis ISU Bistrița.

Accidentul s-a produs din cazua tânărului șofer, care nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat pe contrasens. TIR-ul din județul Prahova era condus de un șofer de 30 de ani, alături de el aflându-se și un pasager. Cei doi nu au fost răniți.

Foto: ISU Bistrița

SPUNE-TI PAREREA