Județul Bistrița-Năsăud a fost reprezentat la Parlamentul European la dezbaterile despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii, la invitația europarlamentarului Victor Negrescu, de către EWALD Cira, președintele PES Activists Năsăud.

Aproape 70 de invitați din România au participat în perioada 6-8 februarie la Parlamentul European la o serie de dezbateri despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii organizate de europarlamentarul PSD, Victor Negrescu în parteneriat cu organizația PES activists România și Grupul S&D din Parlamentul European.

“Urmează o perioadă de reforme importante la nivelul construcției europene. Social democrații europeni sunt foarte implicați în aceste dezbateri și este foarte important ca vocea României să fie auzită. Cred că participanții din țară au făcut o impresie foarte bună și au arătat potențialul real pe care îl are România. Nu trebuie să fim timizi în raport cu partenerii europeni, trebuie însă să fim foarte coerenți și cu puncte de vedere coerente pentru a influența viitorul Europei și modul în care evoluția tehnologică va fi tratată în politicile europene” a explicat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PES activists România. Ma bucur enorm să văd că din ce în ce mai multe persoane din județul nostru sunt interesate și doresc să fie alături de organizația noastră și care doresc să promoveze valorile europene” a declarat Ciprian Ceclan-Oprea, președintele PES Activists Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA