Deputatul PSD, Daniel Suciu, a postat un mesaj în urma zvonurilor conform cărora PSD ar organiza un miting la București.

„Ca să fie clar și limpede pentru toți cei care spun că se organizează o deplasare la București, la un miting în fața Palatului Cotroceni. Și mă refer la jurnaliști, comentatori-activiști și unii care cred că știu mai bine ce facem sau nu facem noi. PSD Bistrița-Năsăud nu organizează nicio deplasare și niciun miting și am avea rugămintea pentru toți cei care lansează asemenea informații să le probeze sau să ne întrebe și pe noi când se hazardează în a face asemenea afirmații. Așa e corect, deontologic și de bun simț, în orice stat de drept”, a scris Daniel Suciu.

„Știu că ironia a devenit mai frumoasă în aceste zile, dar până la urmă credem că seriozitatea e de preferat vizavi de un asemenea subiect! Iar PSD Bistrita -Năsăud și-a asumat întotdeauna deciziile, le-a comunicat la fel de transparent și avem aceleași așteptări de la cei cu care colaborăm”, spune Daniel Suciu.

3 COMENTARII

  1. In nici un caz nu pot sa cred asta. Gata cu increderea in declaratiile politice de la partide. Nici la A DOUA VENIRE nu va mai cred. PA si PUSI !Ati gatat cu noi !

  2. DRAGOS ; Nu sunt tovaras. Tovarasi sunt cei pe care i-ai votat TU ! Am fost la partidul ecologist sase ani si in 2012 datorita implicarii mele, acest partidulet a reusit in premiera doi consilieri municipali si trei cosilieri locali in comune. La Bistrita de doua ori trebuia sa ocup aceasta functie insa am renuntat in scris in favoarea altor colegi. Asa am considerat ca e mai bine. Dupa unele neintelegeri in partid, si in mod special sefii nostri de la Bucuresti( MITICII DIN PER) mi-au dat afara inainte de as termina mandatul cei doi consilieri, care numa nu faceau casa buna cu pesedeul. Atunci am trecut cu totii la PARTIDUL VERDE tot ecologist. In urma marii confuzii din partea electoratului slab informat pe buletinele de vot nu au fost atenti la noi. Toata presa a sesizat acest aspect, ne-am asumat si am strans putin peste 300 de voturi. Te asigur ca suntem oameni cu scaun la cap, nu disperam, si in definitiv nici nu ne dorim sa stam cocotati pe fotolii in actuala situatie politica din CL si CJ. Oricum cei mici nu au nici o sansa sa le treaca ceva bun din cauza AROGANTEI pesediste care au inrosit judetul. ECOLOGIA merge inainte cu voluntari si oameni inimosi.Nu ai nimerit-o ; FAMILIA MEA NU ARE 300 DE MEMBRII. Concluzia trage-o singur !

SPUNE-TI PAREREA