Magazinul de Haine, cel mai nou outlet deschis în Bistrița, face reduceri înainte de Valentine`s Day. Promoții la haine de primăvară, la geci, paltoane și fuste!

Poți cumpăra cardigane moderne, sacouri, fuste sau hanorace, la prețuri reduse până la 50%!

Așa-i că te-ai săturat să citești reclame de astea clasice și boring? Îți zicem mai simplu: haine de la H&M, Pimkie, Fishbone și un nou stoc de haine ZARA de femei (pantaloni, fuste, sacouri, bluze, paltoane, blugi) te așteaptă (pe umerașe) la Magazinul de Haine să le probezi și să le iei acasă. Hai, că a început noul an deja de o lună și ar fi cazul să-ți înnoiești garderoba!

Important, pentru bărbați! Știm că v-ați săturat să bateți magazinele din Bistrița și să găsiți numai haine de femei, să le așteptați cu ceasurile să probeze și pentru voi – nimic! La Magazinul de Haine, standul pentru bărbați e la fel de tare ca și cel pentru femei, poate chiar mai variat! Găsești cămăși Polo, Tommy, Mango, costume ZARA, pantaloni și blugi ZARA, Mango, Tommy, geci Benetton și hanorace. Haine slim, dar și pentru cei cărora le place berea.

Magazinul de Haine (cunoscut în lumea bună a Bistriței ca și Magazinul lu` Gusti), situat pe strada Dornei Nr. 9, lângă suveniruri, e deschis de luni până vineri, de la zece la șase seara și sâmbătă de la zece la două. Ofertele le găsiți și pe pagina de FB. 

SPUNE-TI PAREREA