40 de femei în vârstă trăiesc la centrul de la Vatra Dornei și au nevoie de ajutor. Iulia Bidică, inițiatoarea proiectului Shoe Box în Bistrița-Năsăud, organizează o campanie de ajutorare în acest sens.

Iulia Bidică explică situația în care se află femeile de la centrul din Vatra Dornei. “Din pensiile bătrânelor care stau acolo, se plătește întreținerea și se cumpără medicamente. Măicuțele care se ocupa de ele își pun tot salariul la comun că să aibă ce să le dea de mâncare și să le cumpere scutece. Din ce mi-au spus, nimeni din județul Suceava nu le ajuta. Nici autoritățile locale, nici județene”, spune Iulia Bidică.

Iulia face un apel către oamenii de bine din Bistrița-Năsăud. “Știu că nu e Crăciunul sau Paștele că sa facem donații și cadouri, dar dacă nu ar fi fost nevoie, nu as fi cerut ajutor. E nevoie de alimente (carne, ulei, făina, conserve) și scutece, mărime mare. Weekendul viitor, sâmbătă sau duminică o să mergem la Vatra Dornei sa ducem niște pachete bătrânelor și că avem nevoie de ajutor”, spune Iulia.

Cei care vor să ajute o pot contacta pe pagina de Facebook sau la telefon 0740.365.657.

SPUNE-TI PAREREA