Peste 8000 de semnături a adunat o petiție online pentru susținerea Guvernului Grindeanu. Petiția vine în contextul protestelor de stradă.

Printre cei care au semnat petiția pentru susținerea Guvernului se numără și lideri și parlamentari PSD din Bistrița-Năsăud. De altfel, petiția este distribuită și promovată masiv pe rețelele de socializare de către social-democrați.

Deputatul Daniel Suciu și primarul orașului Beclean se numără printre cei care au semnat petiția.

“PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției. Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc”, se arată în textul petiției.

11 COMENTARII

  1. Dacă Guvernul Grindeanu nu retrage ordonanţa referitoare la modificarea Codului penal, România riscă să-şi piardă dreptul de vot în UE, anunță Digi24. Avertismentul vine de la preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german (Bundestag), Gunther Krichbaum.

  2. Susțin guvernul Grindeanu.Este obligatoriu un miting de proporții la Cotroceni pentru demiterea președintelui SEPARATIST(schizofrenic,românii mei din stradã).PNL și USR strigã în gura mare cã PSD și ALDE nu mai au susținere popularã,ceea ce este foarte grav.Trebuie demis INSTIGATORUL,pentru cã el este capul rãutãtilor.Rãul trebuie tãiat de la rãdãcinã,altfel nu va fi liniște.

  3. Sa ii sustina dracu si sa ii ia cat de curand la el la asemena articol de lege in Monitorul Oficial care transforma Romania in “tara hotilor”!!!

  4. Sustin guvernul Grindeanu.Trebuie organizat um miting la Cotroceni pentru demiterea președintelui SEPARATIST.Nenorocitul ne-a bagat în razboi,vrea sa ne omorâm,sã ne batem noi cu noi ca sã stea el presedinte 10 ani.Ma. umesc Predut Tudor.

SPUNE-TI PAREREA