Lăsați, bă, oamenii de bună credință să protesteze! Nu vă mai băgați în acțiunile civice, sperând să pică ăia de la putere și să ajungeți voi la butoane!

Am văzut, la manifestațiile din Bistrița, dar și din țară, niște personaje care ar fi trebuit să protesteze împotriva propriilor persoane și nu să iasă în stradă pentru a striga împotriva guvernului condus de foștii lor colegi de coaliție.

I-am văzut, la protestele de aseară, pe mai mulți liberali care fluierau și strigau “Jos Guvernul!” și “Jos corupția!”. Normal că fiecare are dreptul la opinie și la manifest public, dar mai e și o problemă de simțul ridicolului, pe care mulți dintre ei nu-l au. Oare oamenii ăștia își imaginează vreodată viața și faptele pe care le fac, privind obiectiv, din exterior? Oare au în cap imaginea cu ei protestând, în urmă cu câțiva ani, alături de pesediști, pentru ca apoi să preia puterea cu ei și să devină o deziluzie de guvern USL, plin de penali?

Oamenii ăștia, profitând de protestele din 2012, au ajuns la putere, au devenit deputați, senatori, directori de deconcentrate, și-au umplut conturile timp de 4 ani și apoi nu i-a mai ales nimeni. Acum, profitând de o lege tâmpită dată de foștii și probabil, cândva, viitorii lor colegi, ies din nou în stradă. Ba își mai fac și selfie-uri, râzând, când, de fapt, nu e nimic de râs în ceea ce se întâmplă.

Cred că e inutil să mai scoatem din arhiva recentă poze în care liberali apăreau braț la braț cu parlamentarii despre care azi spun că fac parte din “ciuma roșie”.

Nu mai pozați în oameni cinstiți și plini de bune intenții că știm cu toții cum sunteți! Lăsați oamenii de bună credință să-și manifeste nemulțumirile și luați o pauză din a fi ridicoli! Oricum, procentul vostru la protest e la fel de mic ca la alegeri. Sunteți un fel de “nu ajuta, numa-încurcă”. E valabil nu doar pentru liberali, ci și pentru alte personaje la fel de ridicole, care, de câte ori au ocazia, apar la câte un protest, se erijează în lideri iar apoi candidează și nu-i votează nici familia.

1 COMENTARIU

  1. Mai ridicol ca tine copile nu este nici un manifestant. In loc sa te bucuri ca in fiecare participant se trezeste o licarire a simtului CIVIC si a DREPTATII mai si te afisezi cu prostii . Daca nu esti capabil sa descri partea frumoasa a evenimentelor, schimba-ti profesia. Da de unde ai scos-o ca cei mici de pe la alte partide nu au ganduri curate. Crezi ca ne poti baga pe toti in CAZANUL cu LATURI? Pacat de tineretele tale !

SPUNE-TI PAREREA