Deputatul PSD, Doina Pană, a postat un mesaj referitor la modificările Codului penal. Doina Pană a făcut referire la faptul că se vehiculează că poți fura sub 200.000 lei fără să pățești nimic.

„Cea mai odioasă minciună vehiculată pentru manipulare e că s-a modificat în Codul penal art. referitor la „Abuz in serviciu” ca să „poți fura sub valoarea de 200000 lei și nu pățesti nimic”!!! CÂT SE POATE DE FALS!!!!!! Nu va lăsați manipulați! Ce-i sub valoarea de 200000 lei rămâne în articolele din Cod la FURT!!! Modificarea s-a facut doar ca să se aplice Decizia Curții Constituționale 405/2016 care cere reglementarea unui prag valoric al pagubei pentru a diferenția ce înseamna „Abuz în serviciu” și ce înseamnă simplu „Furt”. O cere și Comisia de la Veneția și Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei!”, a scris Doina Pană pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. sa mori tu personalitateo, am intrat special pe site sa vad ce va scoate in aceasta frumoasa zi omu de presa al bistritzeenilor, de fapt ca sa stiu daca o sa va mai vizitez vreodata saitul; mi-am primit raspunsul.

SPUNE-TI PAREREA