Un avocat bistrițean și-a anunțat prezența în stradă, la proteste. Avocatul Adrian Zagrai, este printre acei bistrițeni care au ieșit în stradă și după incendiul din clubul Colectiv.

Acum va protesta din nou, din convingerea că românii se pot face auziți. Chiar mai mult, acesta lansează și o provocare politicienilor.

”Eu la ora 15:00 voi fi în stradă, haideţi şi dvs. şi să -mi arătaţi cine mă manipulează pe mine în afară de faptul ca nişte infractori au urinat pe viitorul şi pe speranţa de normalitate şi civilizaţie a copiilor mei. Eu nu mă las influenţat, sunt avocat, Chiriţă mi-a fost profesor, un foarte slab practician al dreptului, iar textele le-am analizat singur. Dacă vor fi declarate neconstituţionale, ieşiti toţi în stradă să va cereţi scuze poporului român, aripa care munceşte şi gândeşte?”, spune avocatul Adrian Zagrai.

Avocatul bistrițean s-a implicat foarte puțin în politica locală, a intrat în PRM în anul 2013, iar în noiembrie 2015 a devenit președintele Partidului Blocul Unităţii Naţionale filiala Bistriţa-Năsăud. Momentan nefiind afiliat politic, își exprimă indignarea protestând alături de bistrițeni atât în stradă, cât și pe rețelele de socializare.

”Sper că turnura normală este anularea modificărilor şi atunci să avem o hotărâre judecătorească în acest sens, apoi putem vorbi oricât. Până atunci o sa fiu în stradă ca să știe hoţii că nici eu nu mai plătesc impozite până la suma de 199.999 lei”, susține Adrian Zagrai.

SPUNE-TI PAREREA