Fostul portar al Gloriei Bistrița, Călin Albuț, a vorbit într-un interviu despre situația fotbalului bistrițean, dar și despre perioada pe care a petrecut-o la Gloria Bistrița.

„Prima oară pe un stadion am fost la un meci al Gloriei, eram mic, nu mai țin minte exact la ce vârstă. Aveam un bun prieten, Bogdan Florea, al cărui tată, Adrian Florea, juca pe atunci la Gloria. Țin minte că ne-a luat mama lui Bogdan la meci pe amândoi și tatăl său a dat o dublă atunci. Când eram mic țin minte că mă duceam după meciuri să iau autografe și așa am obținut autografele lui Tene și Răduță, autografe de care eram foarte mândru”, a declarat Călin Albuț pentru site-ul echipedetraditie.ro.

„În primul rând de bani și apoi de oameni foarte implicați. Ar trebui gândită o academie de fotbal. Fotbalul în România trebuie orientat către crescutul tinerilor pentru a putea realiza proiecte de viitor”, a răspuns Călin Albuț fiind întrebat de ce este nevoie pentru ca Gloria să aibă o echipă în Liga 1.

„Momentan mă gândesc doar să joc. Mai am o jumătate de an contract la Botoșani și din vară probabil mă voi gândi mai bine la ce o să fac după. Mi-ar plăcea să devin antrenor cu portarii, dar dacă la Bistrița nu mai avem fotbal, nu prea m-ar mai atrage să plec din nou departe de casă. Am stat mult timp departe de familie și cred că mi-a ajuns”, a mai spus Albuț.

Citește aici tot interviul.

SPUNE-TI PAREREA