Un furt depistat de jandarmi la acest sfârşit de săptămână este unul mai puţin obişnuit. Conducătorul unei autoutilitare care aproviziona unul din hipermarketurile din municipiul Bistriţa, a fost surprins în timp ce sustrăgea mai multe produse alimentare din paleţii cu marfă. (mezeluri şi produse congelate din carne în valoare de peste 100 de lei.)

Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intervenit și la un alt caz de furt de alimente, la unul din hipermarketurile din localitate, unde o tânără de 22 de ani din Sărmaşu, jud. Mureş, a fost surprinsă în timp ce sustrăgea de pe rafturi mai multe tipuri de produse alimentare (mezeluri şi brânză) în valoare de aproximativ 100 de lei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite actele de sesizare, pentru infracţiunea de furt, conform art. 228, Cod penal, care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat pe loc, în ambele cazuri.

De asemenea, la sfârşit de săptămână, jandarmii au aplicat sancţiuni în valoare de 2.700 de lei şi 4 avertismente scrise, pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, (adresare de injurii, refurul declinării identităţii, consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, etc.)

SPUNE-TI PAREREA