Ai început noul an cu planuri multe și plin de energie? Ți-ai pregătit lista de rezoluții? În 2017 ai ocazia să bifezi cât mai multe dorințe din listă!

Sigur știi deja că în fiecare lună la Casa EMA este o zi HAPPY, în care prețurile la abonamentele de fitness și piscină sunt mult reduse. De ce? Pentru că ne place să vă vedem mai activi, mai relaxați și mai sănătoși ca în anii precedenți. Iar acum e momentul perfect să îți intri din nou în formă după multe zile de răsfăț și sărbătoare! Profită de promoțiile pachetelor de sport și relaxare de la centrul SPA din parc.

DOAR AZI poți lua abonamentul Fitness Happy la care, așa cum bine știi, ai 30 de zile de intrări nelimitate la doar 89 lei și sauna fierbinte la dispoziția ta. De asemenea, ai abonamentul Piscină Happy la doar 160 lei ca să te poți relaxa 10 ședințe la piscină (cu jacuzzi și saună incluse), cu valabilitate 60 de zile.

Nu uita, astăzi toată ziua intrarea la piscină este doar 16 lei! În plus, te poți energiza cu Limonada Senzație la doar 3 lei! Sună bine, nu?

Toate acestea sunt posibile astăzi, de dimineață și până la închiderea programului de la Casa EMA. Iar dacă nu reușești să ajungi la recepție, găsești abonamentul piscină Happy și online, pe magazinul de pe pagina www.shop.casaema.ro

În concluzie, ziua de azi e tot ce aveți nevoie pentru a avea un an 2017 mai activ, mai relaxant și mai sănătos!

www.facebook.com/CasaEMA     (P)

 

SPUNE-TI PAREREA