Seria evenimentele organizate de Just for Fun la Bistrița continuă. După Cătălin Bordea, un alt „greu” al stand-up-ului românesc vine la Bistrița.

MICUTZU, omul cu „greutate” al stand-up-ului românesc, împreună cu Alex Mocanu și Radu Bucălae se întâlnesc pe aceeași scenă să ne ofere o porție de râs de 120 de minute. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Dacia în data de 5 februarie, cu începere de la ora 20.00.

Cei trei care vor urca pe scenă vor face și roast cu publicul.

Biletele s-au pus în vânzare și se pot achiziționa de la Centrul Cultural Dacia.
Pret bilet:

CATEGORIA I 40 lei (parter)
CATEGORIA II 30 lei (balcon)

Detalii și aici.

Cosmin Nedelcu, cunoscut ca `Micutzu` este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up, iar ca meserie de bază practică actoria. Cunoscut și ca „greul” comediei românești, MICUTZU își menține silueta de-a lungul lungii cariere în divertisment printr-un truc ingenios: îi face pe oameni să râdă cu lacrimi. Face parte din ImprovShow, alături de Bobonete&Co, unde este cântăreț, dansator, actor, dar, mai ales, comediant.

Alex Mocanu și Radu Bucălae sunt doi dintre cei mai apreciati comedianti din noua generatie. Având un debut surprinzător în ale comediei, ei vor intra în bătălia „greilor” pe scenă și vor încerca să demonstreze cât de buni sunt.

SPUNE-TI PAREREA