MAGAZINUL DE HAINE s-a deschis pe strada Dornei din Bistrița. Găsești haine moderne de la firme consacrate, pentru bărbați și femei!

Reînnoiește-ți garderoba cu bluze noi de la ZARA, H&M sau sacouri Dolce&Gabbana! Tot pentru doamne și domnișoare, la Magazinul de HAINE găsești cardigane de diferite modele sau blugi ZARA, colecția de la Pimkie, dar și gecile cu puf United Colors of Benetton de diferite culori și mărimi. Pentru un eveniment special, găsești rochii elegante, dar și rochii de stradă sau eșarfe și fulare.

Și hainele pentru bărbați au o ofertă variată. Cămăși ZARA, Polo, Tommy Hilfiger, CK și United Colors of Benetton pot fi asortate cu blugi și costume Zara și cu curele de diferite modele. Pe toate le găsești la Magazinul de HAINE. Pentru că sezonul rece nu s-a încheiat, poți cumpăra geci Benetton moderne sau pulovere Guess.

Magazinul de HAINE este situat în Bistrița, pe strada Dornei Nr. 9 (lângă magazinul de suveniruri) și are promoții zilnice. Este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00 și sâmbătă, 10.00-14.00.

Oferta de îmbrăcăminte o poți consulta și pe pagina de Facebook.

SPUNE-TI PAREREA