Primăria Chiochiș și-a manifestat oficial intenția de a se retrage din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare în județul Bistrița-Năsăud.

Un proiect de hotărâre privind încredințarea mandatului special președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, să voteze în Adunarea Generală, pentru aprobarea retragerii Comunei Chiochiș din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare în județul Bistrița-Năsăud este pe ordinea de zi a ședinței Consiliulu Județean din data de 25 ianuarie.

„La nivelul Comunei Chiochiş nu au fost realizate investiţii prin Fondul de Coeziune prin POS Mediu (Faza I), pentru sectorul de apă şi apă uzată, iar investiţiile propuse spre finanţare din Fondurile de Coeziune, în Faza II de prioritate, pentru perioada 2014-2020, nu sunt încă finanţate. Astfel, retragerea Comunei Chiochiş din cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare în județul Bistrița-Năsăud nu aduce prejudicii de nici un fel pentru realizarea investiţiilor viitoare la nivelul judeţului”, se arată în proiectul de hotărâre.

SPUNE-TI PAREREA