Grupul Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din România şi unul dintre principalii producători de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor, are începând cu data de 16 ianuarie 2017 un nou director general in locul lui Alexandru Stănean.

Interimar din 10 noiembrie 2014, Stănean, va coordona începând de anul acesta activitătile de export ale Grupului Teraplast. Noul director general, Mircea Hotoleanu s-a alăturat echipei Grupului în octombrie 2016 cand a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Teraplast, funcție pe care o va păstra și în continuare. Mircea Hotoleanu are un doctorat în inginerie și in ultimii 7 ani a deținut funcția de Director al Centrului de Inginerie al Emerson Cluj.

Hotoleanu are o experiență de peste 20 ani în domeniul industrial, iar în perioada 2001-2009 a detinut funcții de conducere în mai multe companii industriale din Finlanda.

„În perioada următoare, ne vom concentra cu preponderență pe dezvoltarea de noi produse și pe cresterea calității produselor existente. Avem un centru de cercetare și dezvoltare care va avea o contribuție importantă în noua strategie și în plus, Grupul Teraplast dispune de facilități tehnologice moderne care pot susține dezvoltările vizate în următorii ani. Teraplast are de indeplinit angajamente luate în fața acționarilor și am încredere că împreuna cu echipa pe care o voi conduce vom avea rezultatele pe care ni le propunem”, a declarat Mircea Hotoleanu în momentul numirii sale.

O componenta importanta a strategiei de business a Grupului Teraplast este dezvoltarea exporturilor. În acest context, Grupul a creat funcția de Director Export care va fi coordonata de Alexandru Stănean.

SPUNE-TI PAREREA