Anul 2017 vine cu noi comori îngropate care așteaptă să fie descoperite de copii, la Căsuța EMA. Petrecerile se vor ține lanț și anul acesta, la singurul loc de joacă cu piscină din Bistrița. Tot ce trebuie să faci este să rezervi din timp data la care are loc petrecerea și de restul se va ocupa personalul de la Căsuța EMA.

Pachetele Moby, Pingu și Delfi includ o ofertă de distracție pentru copii de la cele mai mici vârste, până la cei aproape de vârsta adolescenței.

Entertainerii de la Căsuța EMA au pregătit o mulțime de activități pentru a avea o petrecere grozavă. Petrecerile anului 2017 pentru copii vor include celebrele căutări de comori, jocuri care vor stimula creativitatea micuților, dar și distracție în piscină.

Cu pachetul Moby, copiii intră în lumea piraților. Timp de trei ore, sub atenta îndrumare a căpitanului corabiei, micuții se joacă în piscina cu bile colorate și sunt fascinați de misterele mării. La final, descoperă comoara și pot sparge pinata. Și nu e doar despre căutarea comorilor. Copiii pot juca diferite jocuri, pot face origami sau bărcuțe de hârtie. Nu lipsesc concursurile de talente sau jocul “scaunele”.

Pachetul MOBY costă 18 lei/copil și include trei ore la spațiul de joacă al Căsuței EMA, cu personal specializat, adică supraveghetori/entertaineri. Sunt incluse invitațiile, decorațiunile pentru masă. De asemenea, se pot oferi servicii suplimentare, celebra piñata (70 de lei).

Petrecerea la piscină este la mare căutare și în anul 2017. Party-ul la piscină înseamnă mai multe jocuri și concursuri, sărituri în apă și relaxare în jacuzzi, toate sub îndrumarea instructorilor de înot. Aici, puteți alege între două pachete.

Pachetul PINGU costă 35 de lei de copil și are inclus 2 ore la spațiul de joacă al Căsuței EMA, 1 oră la piscina Casei EMA, cu antrenor de înot, invitații, baloane, decorațiuni masă/tort, supraveghetori/entertaineri dar și un spațiu unde părinții pot aștepta până se termină petrecerea. Se adresează copiilor cu vârste între 2 și 9 ani.

Pentru copiii care vor doar party la piscină, Căsuța EMA pune la dispoziție pachetul DELFI, care costă 20 de lei de copil și include 2 ore la piscină, cu antrenor de înot și invitații, baloane, decorațiuni masă/tort, supraveghetori/entertaineri dar și un spațiu unde părinții pot aștepta până se termină petrecerea. Party-urile din pachetul DELFI, se organizează, de obicei, pentru copii mai mari, peste 9 ani. După cele două ore petrecute la piscină, petrecerea se încheie la Căsuța EMA, unde, timp de o oră, se servește pizza și tortul, se cântă “La mulți ani!” și participă la jocuri interactive.

SPUNE-TI PAREREA