Scandalul dintre Gigi Becali și armată ar putea scoate suporterii în stradă. Acțiuni de protest sunt anunțate în toată țara, inclusiv în județul Bistrița-Năsăud.

„Am început deja un demers care să ducă la o acțiune în toată țara. Cel mai probabil, totul se va întâmpla la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie sau ceva mai devreme, în funcție de cum reușim să ne organizăm. Vom face un protest în toată țara. Nu vom face însă nimic în București, nu vreau ciocniri de stradă.

Împreună cu un grup de prieteni am stabilit că vom face acest protest fracționat, în fiecare județ al țării. Vom face protestul în fața fiecărei prefecturi din țară. Prefectura e componentă a Guvernului, acesta-i motivul. Vom face protestul indiferent că va fi prefectul de față sau nu. Vom face protestul în două zile de sâmbătă. De exemplu, în această săptămână sămbătă și săptămâna viitoare tot sâmbătă. Lăsăm la latitudinea Bucureștiului dacă se alătură țării (…) Până acum ne-am înțeles cu județele Alba, Bistrița-Năsud, Călărași, Argeș, Constanța, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Mureș, Maramureș, Timiș, Vrancea, Vâlcea, Prahova și Cluj. Steaua este și trebuie să rămână Steaua! Asta a lui Gigi Becali”, a declarat Cătălin Biriș, cel care se ocupă de protest, pentru Gazeta Sporturilor.

Protestatarii au drept scop să-l „apere” pe Gigi Becali, care a pierdut în instanță dreptul de a mai folosi numele Steaua. Latifundiarul are însă drept de apel în cazul acestei decizii care nu e definitivă.

” MApN, CSA și Ministerul Justiției trebuie să asculte și voia majorității steliste. Ei trebuie să înțeleagă că nu se războiesc doar cu Gigi Becali, ci cu majoritatea covârșitoare a suporterilor steliști. Majoritatea e de partea echipei lui Gigi Becali. Protestele vor avea la bază o petiție legată de tot ce înseamnă echipa de fotbal Steaua. Aceste petiții vor fi semnate de participanții în stradă, vor fi înaintate la prefect și vom cere prefecților ca în decurs de două săptămâni să prezinte organizatorilor confirmarea faptului că au fost recepționate de prim-ministru, ministrul Apărării Naționale și Justiției”, a mai spus Cătălin Biriș.

SPUNE-TI PAREREA