Deputatul PMP, Ionuț Simionca, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre începutul activității sale în Parlamentul României. Acesta a precizat lucrurile care îl deranjează în această instituție.

„Mă deranjează foarte mult lipsa de respect a colegilor deputați. Chiar dacă sunt în opoziție, chiar dacă sunt la putere, totuși, când un om vorbește la microfon, în fața tuturor, trebuie să ai bunul simț de a-l asculta. Chiar dacă nu ești de aceeași părere. Sau dacă ai ceva important de discutat, de făcut o mini-ședință cu trei oameni, ieși afară. Poate că eu sunt din Ardeal și sunt mai cu bun simț… am șapte ani de acasă. Acesta a fost lcurul care m-a deranjat și mă deranjează în continuare”, a spus Ionuț Simionca.

Pe de altă parte, deputatul PMP își ia foarte în serios rolul de reprezentant al oamenilor din Bistrița-Năsăud și le-a cerut primarilor să îi transmită o listă cu proiecte, pentru a le putea prezenta în Parlament, la dezbaterea proiectului pe 2017. El a trasmis primarilor o solicitare scrisă prin care le cere săi îi trimită până în data de 10.01.2017 lista proiectelor.

„Le-am cerut să-mi aducă proiectele lor ca să le pot propune în buget, să le fac amendamente. Să le pot prezenta în fața Camerei Deputaților pentru a cere bani paentru a aceste proiecte. Vreau să fiu deputatutl tuturor, nu doar a celor care m-au ales. Și chiar dacă e primar PSD, chiar dacă e primar PNL, îmi doresc să îi reprezint pe toți. Și cred că acest e primul pas pe care l-am putut face. Să le cer primarilor și tuturor conducătorilor de instituții să vină cu proiecte pe care eu să le prezint. Am primit până acum de la Primăria Braniște, proiectul de canalizare pe care va trebui să îl prezint. Am primit de la Bistrița-Bârgăului o listă de proiecte, dar aceste proiecte trebuie să aibă și niște numere… am primit de la Beclean că s-ar dori o centură, dar va trebui să primim un proiecte mai oficial, un studiu, cam cât ar costa.
Deci trebuie să fiu pregătit și îmi doresc ca toți primarii să vină cu toate proiecetele care cred că sunt necesare comunităților să le pot prezenta. Este foarte important să muncim pentru comunitate, este foarte important să ne facem treaba. Eu de aia m-am dus acolo. Să fiu deputatul tututor oamenilor din județul Bistrița -Năsăud. Nu contează partidul acum, s-a terminat campania”, a mai subliniat Ionuț Simionca.

SPUNE-TI PAREREA