Antrenorul echipei CSM Bistrița, Horațiu Pașca, a fost numit antrenor secund la echipa națională a României. Horațiu Pașca îl va înlocui pe secundul Costică Buceschi, dar va antrena în continuare și echipa bistrițeană.

Federația Română de Handbal anunță că noul antrenor secund al Echipei Naționale de Senioare este Horațiu Pașca. El se va alătura echipei conduse de Ambros Martin începând de azi.

“Vreau să-i mulțumesc lui Costică pentru munca depusă. Profesionismul de care dă dovadă în fiecare zi și rezultatele pe care le-a obținut îl recomandă ca antrenor al oricărei echipe. În același timp. doresc să-i urez bun venit lui Horațiu Pașca. Sunt convins că va fi la înălțimea cerută de una dintre cele mai bune naționale ale lumii și că va contribui din plin la obținerea unei performanțe majore în noul ciclu olimpic”, a declarat Alexandru Dedu, președintele F.R.H.

UPDATE: Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, l-a felicitat pe Horațiu Pașca și i-a urat succes. “Felicitări Horațiu! Esti dovada vie că atunci când crezi în forțele proprii poți reuși să atingi cele mai mari performanțe! Îți urez mult succes alături de cel mai bun antrenor de handbal din lume, Ambros Martin și sunt convins că vei aduce succesul și la Echipa Națională a României, așa cum ai făcut și cu echipa de suflet a bistrițenilor, CSM Bistrița! Suntem mândri de tine, te susținem și sunt convins că vei fi la înălțimea cerută de una dintre cele mai bune echipe de handbal din lume!”, a scris Radu Moldovan pe Facebook.

 

Noul antrenor secund al Naționalei, Horațiu Pașca, are 36 de ani și este antrenor principal al echipei CSM Bistrița. Între 2013 și 2014 a antrenat Universitatea Jolidon Cluj, cu care a terminat campionatul pe locul IV și cu care a participat în sferturile de finală ale Cupei EHF. Horațiu Pașca are o experiență importantă la nivel de juniori și a promovat mai multe jucătoare în loturile naționale, la diferite niveluri de vârstă.

SPUNE-TI PAREREA