2016 a fost anul în care ne-au părăsit mai mulți artiști din lumea muzicală internațională, dar și o serie de personalități din România.
A fost un an plin de energie, caritate și credință, dar și un an al conflictelor și răbufnirilor.

Finalul acestui an este, probabil, unul dintre cele mai relevante momente în care ne dăm seama că nimic din ceea ce este pământesc nu este etern și cât valorează afecțiunea reală, rațiunea, umanitatea și cumpătarea.

Ca de obicei, trecerea în Noul An este un moment de bilanț, dar și unul de stabilire a unor noi obiective. Sperăm ca fiecare dintre voi să treacă pragul Anului Nou cu gânduri bune, sentimente pozitive și obiective realiste, înțelepte și puterea de a munci cu perseverență pentru a le duce la bun sfârșit.

Cumpăna dintre ani ne dă prilejul să le mulțumim din suflet cititorilor noștri, tuturor celor ale căror povești de viață au apărut în paginile noastre și au reprezentat o sursă de inspirație pentru alții.

Să nu-i uităm pe toți cei care, de-a lungul anului 2016, au trecut prin momente triste sau tragice și au suferit mari pierderi. Le dorim ca Noul An să le dea speranța unui nou început și mângâierea de care au nevoie.

Mulțumim, de asemenea, tuturor instituțiilor cu care am colaborat și care au fost aproape de noi și de toți cetățenii județului Bistrița-Năsăud și ai orașului Bistrița: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Instituția Prefectului, Primăria Bistrița, Centrul Județean pentru Cultură, Centrul Cultural Municipal, Brigada 81 Mecanizată „Grigore Bălan“, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență ș.a.

La mulți ani tuturor, anul 2017 să fie un an bun cu voi toți!

SPUNE-TI PAREREA