Jean Pădureanu, cel care a ținut Gloria Bistrița în prima divizie ani de zile, a murit ieri, cu puțin timp înainte de miezul nopții.

Jean Pădureanu avea 80 de ani și suferea de mai multe boli, printre care diabet, insuficiență cardiacă și alzheimer. Boala care l-a răpus a fost un cancer biliar descoperit târziu dar care s-a extins foarte repede în tot organismul.

Sursa: sportulbistritean.ro

Trupul neînsuflețit al lui Jean Pădureanu a fost depus astăzi la capela Cimitirului central, unde sâmbătă, 31 decembrie, ora 13.00, va avea loc un priveghi.

Fostul conducător al clubului Gloria Bstrița va fi înmormântat în data de 1 ianuarie, 2017. de la ora 13.00

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecea spre veșnicie în noaptea de 29 decembrie 2016, ora 24:00, a celui care ne-a fost frate și unchi, Jean PĂDUREANU! Pentru toți cei ce l-au cunoscut și prețuit ca OM și susținător al fotbalului bistrițean și românesc, care doresc să își ia rămas bun de la el, anunțăm că trupul neînsuflețit va fi depus astăzi, 30 decembrie 2016, începând cu ora 14:00, la Capela Cimitirului Evanghelic din Bistrița de pe Bulevardul ”General Grigore Bălan” (lângă Domus). Mâine, 31 decembrie 2016 la ora 13:00, va avea loc Slujba de Priveghere (în aceeași locație), iar duminică 1 ianuarie 2017 de la ora 13:00 va avea loc slujba de înmormântare. Nu te vom uita niciodată, dragul nostru frate și unchi! Bunul Dumnezeu să își așeze sufletul în locul celor drepți!”, este mesajul familiei sale, sora și nepoții săi, frați gemeni.

SPUNE-TI PAREREA