Este perioada în care Moșul nu trebuie să uite pe nimeni, acesta a ajuns  și la Căminul de Pensionari și la Centrul de Protecție a Copilului din Bistrița. Cei instituționalizați, fie tineri, fie vârstnici s-au bucurat de atenția primită din partea președintelui Cosnisliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care s-a deplasat la centre alături de tinerii social democrați, pentru a le face acestor oameni mici bucurii în prag de Crăciun.

”Alături de colegii mei din TSD am vestit nașterea Mântuitorului Hristos la Căminul de Pensionari și la Centrul de Protecție a Copilului din Bistrița! În total aproape 100 de zâmbete și Binecuvântarea Pruncului Iisus care aduce speranța în sufletele celor fără de speranță! Nu cred că este bucurie mai mare pe pământ, decât să vezi că prin gesturi minime aduci un zâmbet pe chipurile unor oameni greu încercați de viață! Sărbători binecuvântate dragi prieteni! Bucurați-vă de fiecare clipă, primiți și dăruiți bucurie”, a spus Emil radu Moldovan.

”Alături de prieteni, am împărțit bucurie unor oameni care nu au zâmbit de mult: bătrâneii de la Căminul de Pensionari și copilașii de la Centrul de Protecție a Copilului din Bistrița! Alături de noi am avut un oaspete drag, Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, care a fost un ajutor de nădejde al lui Moș Crăciun! Le mulțumesc colegilor mei din TSD pentru organizarea acestui gest frumos și îi mulțumim și Părintelui Sorin Moldovan care a pus suflet și implicare în această idee! Vă doresc sărbători fericite și bucurie”, spune președintele TSD BN, Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA