Peste 150 de persoane, din oraşele Năsăud şi Sîngeorz-Băi, au primit raclete personalizate cu recomandări preventive, pentru un trafic rutier în siguranţă, în condiţii de iarnă.

Joi, 22 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Sîngeorz-Băi, Serviciului Rutier, Poliţiei Oraşului Năsăud împreună cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” au transmis mesajele campaniei de informare şi conştientizare „ÎNCOTRO…?DĂ ŞANSĂ VIEŢII!”, cu ocazia unor acţiuni desfăşurate în staţii de alimentare cu combustibil, de pe raza judeţului.

Astfel, peste 150 de persoane, care se aflau în benzinăriile din oraşele Năsăud şi Sîngeorz-Băi, au fost îndrumate de poliţiştii rutieri să circule prudent şi să fie mult mai atente, mai ales în condiţiile unui trafic aglomerat.

În acest context, poliţiştii şi pompierii au fost prezenţi în staţii de alimentare cu combustibil, unde le-au dăruit tuturor conducătorilor auto raclete personalizate cu recomandări preventive, de care trebuie să ţină cont atunci când se circulă în condiţii de iarnă.

În perioada următoare, acţiuni similare vor avea loc în municipiul Bistriţa, oraşul Beclean şi valea Bârgăului.

SPUNE-TI PAREREA