Alex Mușat a promis că, în cazul în care va ajunge în finală la Vocea României își va dona chitara unui copil pasionat de acest instrument.

„Am promis că dacă ajung în finala de la Vocea Românie o sa dau cu chitara de pamant. Pentru binele ei, m-am gândit ca ar fi mai inspirat să o ofer unui copil pasionat de chitară“, a scris Alex Mușat pe facebook.

El a inițiat un concurs prin care i-a perovocat pe pasionații de chitară să scrie la comentarii piesa pe care ar vrea să o cânte, urmând la el să aleagă câștigătorul.

Alex a ales să-i ofere chitara lui Ovidiu Bolocan, un copil din Oradea:

ovidiu-bolocan

 

„Ovidiu Bolocan asta e chitara ta ! Maine pleaca spre tine. Sa te bucuri de ea si sa canti frumos !“, a anunțat Alex, postând, în același timp, și un filmuleț în care apare alături de Smiley. De altfel, chitara oferită cadou poartă semnătura lui și a lui Smiley.

Alex Mușat, care a fost foarte aproape de a câștiga marele premiu la Vocea României, a primit ieri și un premiu de excelență din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Un premiu de excelență a primit și Yasmina Butilă, fetița care a câștigat finala Next Star.

SPUNE-TI PAREREA