Completează harta cu coduri pe care le obții din 7 localuri partenere din Bistrița și poți câștiga gratuități la primul joc de evadare din oraș!
Securitatea este cea mai nouă metodă de petrecere a timpului din Bistrița.
Imaginează-ți: ești blocat în camera Arhivei Securității, unde sunt depozitate o serie de dosare cu informații compromițătoare despre tine și apropiații tăi. Ai 60 de minute la dispoziție să găsești dosarele și apoi să ieși din cameră, înainte să te prindă Poliția Secretă!
Pentru a evada ai nevoie de muncă de echipă, curiozitate, creativitate și mare atenție la detalii. Trebuie să rezolvi diferite mistere și puzzle-uri în timp util, deci trebuie să și lucrezi bine sub presiune.
Acum ai șansa să câștigi reduceri și jocuri gratuite, dacă vei găsi un cod potrivit, pentru echipa ta de 2-6 persoane.

Ce e de făcut?

Du-te în cele 7 localuri partenere: Amaretto, Business, Corso, Old House, Pasaj, Taverna Dogarilor și Viena. Din fiecare din ele, la o consumație de minim 20 de lei primești un sticker cu o parte din cod. Împreună, stickerele alcătuiesc un cod ce trebuie introdus pe site-ul www.jocsecuritatea.ro. De acolo te ghidăm noi. Primii 5 tovarăși care validează codurile pe site vor primi câte un joc gratuit, iar următorii vor intra într-o tombolă unde punem la bătaie reduceri între 10-50% pentru Arhiva Securității!
Securitatea este funcțională, din 19 decembrie, deci poți face rezervări sau poți întreba mai multe la 0786-581.420 sau pe pagina de facebook www.facebook.com/securitatea.

SPUNE-TI PAREREA