O tânără de 26 de ani a murit și alți doi pasageri ai unui autoturism au fost răniți într-un accident care a avut loc astăzi pe DN17, între localitățile Șintereag și Șieu Sfântu.

 

„Pe DN17, între localitățile Șintereag și Șieu Sfântu, un conducător auto din Tiha Bârgăului, care conduce spre direcția Bistrița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, acesta fiind acoperit cu polei. El a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens și a colizionat cu o autobetonieră, condusă de un bărbat de 60 de ani din Bistrița . A rezultat decesul unei pasagere și rănirea celorlalți. Cei doi șoiferi au fost testate cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negative. Vor fi luate măsuri și împotriva administratorului drumului“, a declarant purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

În cazul acesta, administratorul drumului este , Secţia Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, care ar putea primi o amendă între 2500 și 12500 lei pentru că nu a dat cu material antiderapant.

Accidentul a necesitat și intervenția unui echipaj de descarcerare, care au scos pasagerii dintre fiarele controsionate ale mașinii.

UPDATE: În drum spre spital, a murit o a doua victimă, o tânără de 22 de ani.

 

Sursa foto: ISU Bistriţa

 

SPUNE-TI PAREREA