Yasmina Butilă, o fetiță din Bistrița care practică acro-dance-ul, o combinație de balet și gimnastică ritmică, a fost preferata juriului în marea finală Next Star, difuzată joi, pe Antena1.

Yasmina a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii că este câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon Next Star! Ea a primit trofeul de Ilie Năstase, legedarul rege al tenisului și un ce de 20 000 de euro!

VIDEO AICI!

„În Marea Finală, Yasmina a fost GE-NI-A-LĂ! ! Si, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea oricând, pare născută pe scenă! „Câtă grație, asta înseamnă SCLIPIRE!”, au spus toți jurații. La numai zece anișori, când alți copii încă se joacă cu păpuși și trenulețe, fetița genială din Bistrița are deja în spate patru ani de acro-dance, o combinație de balet și gimnastică ritmică. Fetița cu ochii azurii l-a impresionat atât de mult pe jurați și pe telespectatori, încât totul a fost clar: YASMINA BUTILĂ e câștigătoarea „NEXT STAR”!

Tatăl său, un militar plecat în misiune pentru România, a venit acasă pentru a fi alături de fetița lui talentată”, scrie a1.ro.

 

 

SPUNE-TI PAREREA