O femeie în vârstă de 39 de ani se află în stare foarte gravă, la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, după ce aseară, o centrală termică a explodat exact în momentul în care voia să o verifice.

Incindentul a avut loc aseară, într-un imobil din centrul comunei Șanț, în jurul orei 19.00. În urma exploziei, femeia a suferit arsuri și un traumatism abdominal. Ea a fost transportată de urgență la spital, unde a fost suspusă unei intervenții chirugicale. În această dimineață, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița-Năsăud a trimis un comunicat de presă privind starea victimei:

„În urma exploziei unei centrale termice produsă în seara zilei de 15.12.2016 în localitatea Șanț, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în Unitatea de Primiri Urgențe, a ajuns o femeie in vârsta de 39 ani, cu diagnosticul: Arsura grad 1 și 2 pe aproximativ 30% suprafață corporală, Traumatism abdominal cu hemoperitoneu.
Pacienta a fost operată de urgență și se află în continuare în stare gravă în secția de Anestezie și Terapie Intensivă“.

SPUNE-TI PAREREA