Cristina Iurișniți, este deputatul județului Bistrița-Năsăud din partea USR, care va avea în noul legislativ 43 de mandate, devenind a III-a forță politică din țară.

”Azi am avut 2 mari bucurii!
1. O mare reușită pentru societatea civilă, care a pătruns pe scena politică prin USR, iar aici la Bistrița-Năsăud, USR va avea reprezentant în Parlament! E o mare responsabilitate pentru mine cât și pentru întreaga echipă!
2. O bucurie imensă legată de meseria mea de dascăl: Eleva Andrada Vălean, de 2 ori consecutiv olimpică națională, este nominalizată printre cei 20 elevi propuși pentru premiile anuale ale municipiului Bistrița. Nu pot sa uit nici de reușita fostei mele eleve, Andreea Grad, care în 22 decembrie va deveni cetățean de onoare a județului Bistrița- Năsăud! Sper să pot fi alături de ea! Depunerea jurământului pentru noua mea misiune de parlamentar USR Bistrița-Năsăud va fi în 20 decembrie”, a scris Cristina Iurișniți pe facebook.
Filiala USR Bistrița-Năsăud, care numără doar 11 membri cu carnet de partid a obținut, în urma votului de duminică, 11 decembrie, 5,3% la Senat și 5,4% la Camera Deputaților. Cele mai bune rezultate au fost înregistrate la nivelul municipiului Bistrița — 10,24% la Senat și 11,09% la Camera Deputaților.

Managerul de campanie al USR Bistrița-Năsăud Mihai Bălan a declarat într-o conferință de presă că acest scor e un miracol.

„Pentru USR Bistrița-Năsăud, o filială care acum trei luni nu exista, care nici în momentul actual nu are structură, nu are primari, nu are sedii, are doar un grup de voluntari (…), este un miracol, sincer, pentru că ne-am organizat și am plecat de la zero, atât ca experiență, cât și ca bani. (…) Ne bucurăm foarte mult că suntem partid parlamentar și că avem și noi parlamentar”, a spus Bălan.

 

SPUNE-TI PAREREA