“Partidul Ecologist Român Bistriţa-Năsăud mulţumeşte tuturor susţinătorilor pentru investiţia de încredere pe care au făcut-o cu prilejul alegerilor parlamentare din 11 decembrie, votând reprezentanţii ecologiştilor”, transmite PER Bistrița-Năsăud.

“Cele peste 800 de voturi obţinute în municipiul Bistriţa au reprezentat 3% din numărul total al voturilor valabil exprimate şi reprezintă pentru noi o motivaţie puternică pentru a-i reprezenta şi mai departe cu cinste în Consiliul Local al municipiului Bistriţa. Un rezultat foarte bun pentru noi, peste 5,5%, l-a obţinut organizaţia noastră din Dumitra; rezultate bune, mult peste media pe ţară a partidului, venind şi de la Telciu, Şieu, Şieuţ, Urmeniş şi Maieru”, transmite Doru Mârza, președintele PER Bistrița-Năsăud.

“Suntem conştienţi că, la ora actuală suntem percepuţi ca o organizaţie politică locală. În condiţiile acestea era greu să obţinem mai mult. Cu toate acestea suntem principalul partid neparlamentar din judeţul Bistriţa-Năsăud şi ne mândrim cu asta. Suntem recunoscători tuturor celor care au făcut un efort în duminica votului, de Ziua Internaţională a Muntelui, pentru a susţine speranţele noastre comune de a trăi pe viitor între oameni curaţi, într-o ţară curată şi într-o lume curată”, mai spun ecologiștii.

SPUNE-TI PAREREA