Un fenomen ciudat se remarcă la nivelul organizației județene PNL Bistrița-Năsăud. PNL, partidul care ieri ne promitea că duce România înainte, dar azi el merge doar înapoi. Probabil din cauza temperaturilor extreme de afară, liberalii au înghețat sau poate i-a prins moda mannequin challenge. Oricare ar fi explicațiile, cert e că s-a făcut liniște totală peste PNL, din seara alegerilor.

S-a sistat brusc și, probabil, definitiv, activitatea candidaților PNL în mediul online și offline. Au postat pe Facebook un banner sec de mulțumire, realizat probabil dinainte de alegeri și gata! S-au întors la viața lor dinainte.

Atât de dezamăgiți sunt de rezultate încât n-au făcut nici măcar o conferință de presă, să le mulțumească public oamenilor care i-au votat, să-și toarne cenușă-n cap sau ceva.

Da, știm, o să spună că au așteptat redistribuirea redistribuirilor înainte să facă comentarii. Dar un partid important are niște reacții oficiale măcar a doua zi după alegeri. Totuși, oamenii care i-au votat, puțini câți sunt, așteaptă o reacție de la președintele parașutat în funcție și în Parlament, de la candidații Ioan Turc și Doris Moldovan. Nu stai pitit, rugându-te să dea la zecimale, să se întâmple o minune, poate intri în Parlament și, dacă minunea nu se produce, te ascunzi de rușine. Nu așa se face, dacă ești om politic.

Cum ziceam, un partid mare… PNL abia mai arată a partid zilele astea.

2 COMENTARII

SPUNE-TI PAREREA