Sursa foto: dejeanul.ro

Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară pe DN17, în localitatea Coldău din Bistrița-Năsăud.
În accident au fost implicate 3 autoturisme, în care se aflau 10 persoane.
Printre victime se numără doi copii, unul dintre ei fiind un bebeluș.
Conform dejeanul.ro, polițiștii au stabilit că soferul care a provocat accidentul a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, fiind provocat de un tânăr de 23 de ani din Botoșani care se deplasa pe direcția Bistrița-Dej. Acesta a pătruns pe contrasens, într-o curbă, unde s-a izbit de alte două autoturisme care circulau regulamentar.

Politiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.7 mg/l alcool pur în aerul expirat.

10 persoane au fost ranite, dar la spital au ajuns doar patr. La fața locului s-au deplasat 10 ambulanțe, de la Dej, Beclean și Bistrița și un echipaj de descarcerare.

UPDATE:

Conform unui comunicat de presă transmis de Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, starea victimelor este următoarea:

În urma accidentului produs în seara zilei de 13.12.2016 pe raza localității Coldău din județul Bistrița-Năsăud, în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns 7 victime, care au fost examinate complex, clinic și paraclinic.
Starea victimelor, în această dimineață:
– sugar de 5 luni, fără leziuni traumatice, externat la domiciliu;
– copil de 2 ani și 8 luni, fratele sugarului, fără leziuni traumatice, externat la domiciliu;
– părinții celor doi copii, fără leziuni traumatice, externați la domiciliu;
– femeie de 82 ani, cu diagnosticul: Policontuzie prin accident rutier. Fracturi costale. Fractură de platou tibial. A refuzat internarea, fiind transportată de aparținători pe propria răspundere la Brașov;
– bărbat de 23 ani, cu diagnosticul: Traumatism cranio-cerebral minor. Plagă contuză frontală. Contuzie toracică stânga. Externat la domiciliu;
– bărbat de 35 ani, cu diagnosticul: Policontuzionat prin accident rutier. Traumatism cranio-facial. Luxație de cap femural. A refuzat internarea și a părăsit spitalul, contrar indicațiilor medicului.

Purtător de cuvânt,
Dr. Mihaela Mastan

SPUNE-TI PAREREA