Liderul PMP BN, Ionuț Simionca, și-a recunoscut înfrângerea în fața celor de la USR, care au obținut un scor surprinzător la alegerile parlamentare 2016.

„De data asta nu a fost sa fie. Am pierdut locul 5 la Camera Deputatilor in favoarea celor de la USR.
A fost o competitie in care bistritenii au trebuit sa aleaga intre mai multi candidati, fiecare dintre ei avand avantaje si dezavantaje diferite. Unii cu foarte multa experienta, altii cu o structura politica puternica, unii cu idei si dorinta de schimbare altii purtati de un curent favorabil.
Judetul Bistrita Nasaud a ales, iar noi toti trebuie sa respectam acest rezultat si sa speram ca alesii nostri vor face tot posibilul pentru bunastarea noastra.
Felicit pe toti cei care au reusit sa castige un loc in Parlamentul Romaniei si sper ca sunt constienti de responsabilitatea pe care o au fata de locuitorii acestui judet minunat.
Am crezut si cred in continuare ca lucrurile vor merge mai bine in Romania doar daca ne implicam. Am crezut si am luptat pentru sansa aceasta. Multumesc tuturor celor care au crezut in mine, celor care m-au votat si celor care m-au criticat, multumesc echipei de campanie care a fost alaturi de mine pe parcursul ultimelor saptamani, care au suportat frigul si oboseala pentru ca mesajul nostru sa ajunga la cat mai multi bistriteni“, a scris Ionuț Simionca pe pagina sa oficială de facebook.

SPUNE-TI PAREREA